Információk / Szállítási feltételek

                                 proficegellato.hu 

 

Szállítási Információk

Szállítási idő: Eddigi gyakorlatunk alapján a tipikusan 1 - 2 munkanap.

Spóroljon velünk időt és pénzt!  Használja ki az ingyenes házhozszállítást!

Díjmentes a házhozszállítás: 

Ha a megrendelés értéke eléri a 70 000 forint Bruttó összeget a megrendelt árukat díjmentesen házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével. 

Ez minden termékre vonatkozik, amennyiben a rendelés összértéke a fenti összeget eléri.

Nyíregyházán – rendelési értéktől függetlenül – díjtalan a házhozszállítás!

Szállítás költsége: 3.150 Ft + Áfa, Bruttó 4.000 Ft 

A Webáruházban a termékek árai nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját, ez külön fizetendő.

Az 70 000 forint Bruttó összeget el nem érő megrendelések esetén szállítási díjat számolunk fel, oly módon, hogy a (3.150 Ft + ÁFA) 4.000Ft szállítási költséget a számlára felvezetjük

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra, de raklapos szállítás esetén a raklapok betétdíja – az aktuális díjon – felszámításra kerül, ha nem kapunk vissza raklapot.  

Szállítási módok:

Személyes átvétel :  

Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen.

Ekkor fizetés KészpénzbenElőreutalással vagy Átutalással történhet

Kiszállítás: 

Amikor a megrendelt termék(ek) a Felhasználóhoz kerülnek kiszállításra. Átvétel a Felhasználó által megadott szállítási címen történik.

Ekkor fizetés Készpénzben, utánvétellel, Előreutalással vagy Átutalással történhet

Országosan a rendelést a GLS futárszolgálat munkatársa fogja kiszállítani.

Nagy tömegű/terjedelmű termékekhez más szállítmányozó cég szolgáltatásait is igénybe vesszük.

Nyíregyháza területén belül – a munkatársunk fogja kiszállítani a megrendelést.

 

Kiszállításkor a Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár/szállító jelenlétében megvizsgálni, és a csomagoláson, termékeken észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. Sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban.

Fizetési módok

Fizetés Készpénzben

Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelyiségében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.  

A Szolgáltató üzlethelységében lehetőség van készpénz helyettesítő fizetési mód (utalvány, bankkártya, stb.) használatára is.

Fizetés Utánvétellel:

Ebben az esetben a fizetés úgy történik, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak/szállítónak teljesíti készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

A GLS futárszolgálat lehetőséget biztosít a készpénz helyett, bankkártyás fizetésre is.

Fizetés Előreutalással:

AFelhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a regisztrált e-mailre küldött Proforma számla alapján az azon feltüntetett határidőig köteles átutalni, az azon található bankszámlára.  Az összeg a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) átvételére, kiszállítás esetén ekkor indítjuk el a termék(ek) szállítását Felhasználó részére.

Fizetés Átutalással:

Velünk, a Szolgáltatóval szerződésben álló, átutalásos fizetési megállapodással rendelkező Felhasználóink választhatják! A Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a szállítást követően a kapott számla ellenében, az azon feltüntetett határidőig köteles átutalni. A szállított termékek az összeg a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírásáig, a Szolgáltató tulajdonát képezik.

Bankkártyás fizetés: Az oldalunkon nem választható

Megrendelésre, szállítmányra vonatkozó információk

A megrendelés összesítése alapján számolt fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.  Ez szerepel majd a megrendelés beékezéséről küldött visszaigazoló levélben is. A szállítólevelet vagy számlát és a garancia levelet (ha tartozéka valamely terméknek) a csomag tartalmazza. Amennyiben szállítólevél a csomagban lévő bizonylat, akkor a számlát külön juttatjuk el a Felhasználónak.

Szállítási idő: Eddigi gyakorlatunk alapján a tipikus szállítási idő 1 - 2 munkanap.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8 és 14 óra közötti időben történik. Megrendelés leadására bármely időpontban van lehetőség, amennyiben az a fenti idő lejárta után történik, akkor az a követő napon kerül feldolgozásra.

Az általánosan vállalt teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül.

Az online rendszer által jelzett elérhetőség mutatja a termékek rendelkezésre állását! Amennyiben a termékek raktáron vannak, a 14 óráig leadott rendelés esetén a következő, az utána leadott rendelés esetén pedig második munkanapon kapják kézhez a rendelést! Ha több terméket rendelt és azok szállítását egybe kérte, akkor a legutoljára elérhető termékekkel együtt küldjük az árut!

A Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben jelzi, hogyha a fentiektől eltérően tudja csak teljesíteni a megrendelését. Esetleges szállítási fennakadás esetén is értesítjük!

Keressen bennünket elérhetőségeinken!         

                                                                   Nyír-Pen Kft. 4400 Nyíregyháza, Szarvas utca. 48.

nyirpen@proficegellato.hu                                      +36 42 500 304

vevoszolgalat@proficegellato.hu                             +36 20 92 603 56

tanacsado@proficegellato.hu                                 +36 20 5600 420               

 

Nyíregyháza, 2020. február 15.