Információk / Társadalmi szerepvállalás

VICTORIA TERMÉKEKKEL KÖZÖSEN A GYERMEKEKÉRT

Cégünknek mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ezért örömmel veszünk részt a “VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Alapítvány programjában is.

A kiváló minőségű, környezetbarát, jó ár-érték arányú, rendkívül széles termékválasztékkal rendelkező magyar Victoria márka a gyermekek védelmére is nagy hangsúlyt fektet.

 victoria a gyermekekért

 

A Victoria termékek vásárlásával Ön is segíthet!

Ha Ön ilyen irodaszereket vásárol a terméknél jelzett összeggel támogatja az alapítványt.

Sok kicsi sokra megy.

 

Az Önök közreműködésével már 14 év alatt több mint 130.000.000 Ft-tal 328 intézménynek segítettünk.

Az Alapítvány célja: „A köz érdekében álló, gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése”

 

Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor. Az, hogy mely kórház, intézmény részére mit vásárol az Alapítvány, valamint az, hogy milyen szempontok alapján döntött az adott intézmény támogatása mellett, minden esetben az országos sajtóban, illetve az Alapítvány honlapján (www.victoriaagyermekekert.hu) is közzétételre kerül. A támogatott intézmények megtekintéséhez kérjük, látogasson el ide: http://www.victoriaagyermekekert.hu/tamogatott-intezmenyek